Real Madrid en Chelsea zijn het eens over transferprijs Eden Hazard

c4.jpg

Hallo iedereen, sportliefhebbers over de hele wereld Real Madrid en Chelsea hebben naar verluidt overeenstemming bereikt over de overdracht van aanvaller Eden Hazard. De vertegenwoordigers van Real Madrid en Hazard zijn opgeroepen elkaar morgen op zaterdag te ontmoeten.

Britse media zeiden dat Real Madrid en Chelsea het eens waren met het bedrag van 170 miljoen pond sterling of ongeveer Rp 3,2 biljoen. Maar van die waarde ontvangt Chelsea eerst 90 miljoen pond sterling of ongeveer 1,7 miljard Rp. De resterende 80 miljoen pond sterling wordt beloond met Real Madrid als Hazard volgend seizoen aan een aantal criteria voldoet.

c3.jpg

Citaat op de Franse media Le10Sport, meldde Mirror dat Chelsea uiteindelijk Hazard vrijgaf uit vrees dat de waarde volgend seizoen lager zal worden. De reden, Hazard stay laat 2 jaar in zijn contract met Chelsea. Bovendien heeft de speler niet laten zien dat hij een contract zal tekenen met de club van de Russische oliemagnaat Roman Abramovich.

Terwijl de Daily Star-website zei dat de vertegenwoordigers van Hazard zaterdag een ontmoeting met Real Madrid zullen hebben. Ze zullen vertellen hoeveel geld de spelers daar zullen ontvangen.

c2.jpg

Het nieuws is een beetje verrassend, omdat de nieuwe manager van Chelsea, Maurizio Sarri, afgelopen donderdag zei dat hij de speler wilde overtuigen eerst te overleven. Sarri wil Eden Hazar en Thibaut Courtois, die naar verluidt ook naar Real Madrid gaan, hem ontmoeten en bij het team komen om de sfeer te voelen die hij bij Chelsea aan het bouwen is.

Eden Hazard en Thibaut Courtois zelf hebben tot nu toe naar verluidt niet deelgenomen aan Chelsea die hun pre-season training zijn begonnen. Beiden kregen een langere vakantie na het succesvol behalen van België naar de derde plaats in het WK 2018.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!